jag- en nåldyna

Har idag provat akupunktur för andra gången. Tanken är att det ska minska mitt illamående men än så länge håller det i sig. En nål i vardera handleden och en mitt på huvudet, en sk whiskeypinne. Den ska förstärka de andra nålarna och den gör en helt dåsig så blev till att gå hem idag. Vågar ju inte köra i det tillståndet.

Nu ska jag göra mig en tallrik scrambled eggs. Blev lite sugen på det så hoppas det går ner!

another no show

Jag har legat nere ett tag känner jag. De senaste två dagarna har jag bokstavligen baa legat i sängen bortsett från en tur in på toa på och då. Nej, jag är inte sjuk. Jag är gravid. Och jag har aldrig mått sämre. Inte ens när jag väntade lilltösen så var det såhär illa, och då mådde jag verkligen dåligt. Nu försöker jag bara överleva dagen, typ.
Gissa vilken förtsa reaktionen från alla varit? -"Men skolan då??" Eh ja jag ska fortsätta plugga, har planeat så väl att det ska gå att föda barn och bli klar med utbdildningen samtidigt. Dock hade jag inte planerat att må såhär jäkla illa så nu har förhandlat med lärarna om att göra grupparbeten själv för att kanske kunna ta ´mig igenom kommande veckor. Annars blir det till att tenta av senare om jag inte fixart nu.

Men annars är ja så glad att kunna ge mitt hjärta ett syskon =)

RSS 2.0